Studio Made By - Sleeping pod

Een slaapcapsule waarin het draait om puur uitzicht, zacht licht, fijne geluiden, diepe slaap en uitgerust wakker worden.

 

  • Slaapobject voor 2 personen.
  • 85 euro per nacht
  • Reserveren

Sleeping pod

Slapen is voor vele van ons in deze drukke maatschappij een luxe. Genoeg uren slapen zonder gepieker, wiebel-benen of toch nog even je mail checken. Vanuit de gedachtengang dat een uitgerust mens voor 2 telt, je meer geniet van je omgeving en de dingen die je doet in het dagelijks leven, ontwierpen wij van Studio Made By deze “slaap capsule” of te wel “Sleeping Pod”.

Een knus voelende ruimte, gericht op uitzicht, waarin je de drukke wereld even achter je kunt laten. Plant je hoofd in je kussen en geniet van nachtelijke hersengolven. Lichtbanen die je doen ontspannen, waar je oogleden langzaam zwaar bij worden op rustgevende klanken. Waan je in een ander universum en ontwaak als nieuw mens.

De “Sleeping Pod” is ontwikkeld vanuit hergebruik. Herkenbare vormen die men in de weilanden langs de snelwegen tegen komt. Waar voorheen schapen, geiten of kalfjes hun onderkomen in zochten, kunnen nu mensen tot hun verdiende rust komen.

De basis van de “Pod” zijn 2 kalveren hutten aan elkaar gekoppeld, waardoor een space-ship achtige vorm ontstaat. Het materiaal is slagvast, niet giftig, heeft thermische kwaliteiten, is lichtgewicht en 100% recyclebaar.

Eerder werk - duizel zonnebloemen

Eerder werk op Oerol

Eerder werk - Pixal cloud lamp

Wie zijn Isis en Thijs?

Meer willen over Isis Hoos en Thijs Masthoff?

Studio made by

Studio Made By is een in Rotterdam gevestigd ontwerpbureau, dat staat voor “Self Made”.
Ambacht anno 2016. Zoekend naar een probleemoplossing met een origineel resultaat.

Zowel Solo als team (Thijs&Isis) en samenwerkend met bijzondere medeontwerpers geeft Studio Made By vorm vanuit een voorliefde voor afgedankte, ongeziene en onbegrepen materialen, of te wel hergebruik.
Onze ontwerpen ontstaan vanuit een zoektocht naar speelsheid, originaliteit, functionaliteit en een balans tussen interieur architectuur en het vrije autonome. Hoewel we ons bewegen op een grensvlak tussen de verschillende disciplines in de culturele sector, zijn we het best te vangen onder ‘Recycle Interieur Architect Designers’.