Koele kachels - Dakloos

De buitenkant ziet eruit als een afvalcontainer. De inhoud bestaat uit afval, maar dan in een nieuwe vorm. Licht, mooi en knus. Lekker vanuit je bed de sterren bekijken.

  • Slaapobject voor 2 personen.
  • 85 euro per nacht
  • Reserveren 

Wat zegt Floris

Koele Kachels heeft het idee om een slaapobject te bouwen van een afvalcontainer. Op dit moment worden afvalcontainers vooral gebruikt als hottub’s of om afval in te verzamelen. Het idee is om een 5 kuub rolcontainer om te bouwen tot slaapobject. De afmetingen van deze verrijdbare containers varieert een beetje maar ze zijn minimaal 2X2m en zo’n 1,6meter hoog. Hier past dus prima een tweepersoonsbed. Opslagmogelijkheid is er onder het bed. Het mooie aan deze containers is dat ze een schuifdak hebben (of deksels zoals op de afbeelding). En wat is er nou mooier dan in een heldere zomernacht vanuit je bed het dak open te schuiven en te genieten van de sterren?! Wanneer het wat kouder is of er regen verwacht wordt, kan er nog steeds van de sterren genoten worden door het dakraam. De container is te betreden via een deur aan een van de zijkanten en er komen een of meerder ramen in (patrijspoortjes?). 

Eerder werk - hottube

Eerder werk - hottube

Eerder werk - pizza oven

Eerder werk - vuurschaal

Floris de (stads)ecoloog

Floris kan niet alleen lassen maar hij is ook (stads) ecoloog:

"Wilde dieren spotten in Amsterdam zonder dat je een kaartje bij Artis hebt gekocht? Dat klinkt niet erg geloofwaardig. Maar niks is minder waar want op zondag 14 en zaterdag 27 mei organiseert de dierenbescherming een fietssafari in Amsterdam. Ecoloog Floris Moolenbeek zal deze tocht  leiden."