Geen tenten!

Wij zijn een kunst tentoonstelling. We hebben geen plaats voor tenten of campers.

Contact

Meer informatie over UrbanCampsite Amsterdam?

Mail ons via:

info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]urbancampsiteamsterdam.com

Of bel:

Annette van Driel
Tel +31(0)6 140 411 84

Adres
(naast) Science Park 904
1098 XH Amsterdam

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Openingstijden

ma-vrij 9:00-20:00 uur
za-zo 9:00-21:00 uur

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
UrbanCampsite is 5 minuten lopen van NS-station 'Amsterdam Science Park'. Bus 40 en 240 stoppen voor de deur. Dichtstbijzijnde tramhalte is 'Kruislaan', van lijn 9, op 10 minuten van de camping. 

Auto 

Navigatiesysteem: toets 'Science Park' of 'Kruislaan 904'

Vanuit Noord-Holland, Amersfoort en Almere
Neem ringweg A10 Oost, afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113). Ga na 300 meter rechtsaf de Middenweg op richting Centrum. Na 500 meter slaat u bij het stoplicht rechtsaf de Kruislaan op. Na 400 meter rijdt u onder NS-station Amsterdam Science Park door en kruist u bij de stoplichten de Carolina Mac Gillavrylaan. U bent nu op Science Park Amsterdam. Als u even rechtdoor rijdt ziet u aan uw rechterhand Café Polder en daarachter de UrbanCampsite.

Vanuit Utrecht, Schiphol
Neem ringweg A10 Zuid/West, afslag Watergraafsmeer/Diemen (S113). Ga linksaf onder de snelweg door de Middenweg op richting Centrum. Zie verder hierboven. 

Parkeren
Ter plekke in parkeervakken of in de garages P1, P3 of P7: kosten € 2,40 per uur, dagpas € 24. Op zaterdag is het tarief €1.00 per uur, op zondagen is het vrij parkeren in parkeervakken.

Parkeer en Reis
Wilt u files vermijden dan is P+R (Parkeer en Reis) een goede en snelle vervoeroplossing. U parkeert uw auto bij het dichtstbijzijnde metro- of treinstation en reist verder met het openbaar vervoer naar Amsterdam Science Park. Meer informatie over P+R locaties en parkeren in Amsterdam.

Pers

Download persbericht

Neem voor meer informatie of fotomateriaal contact op met Annette van Driel.

Tel +31(0)6 140 411 84

of mail.

Wie zijn wij?

Annette van Driel is econoom. Ze werkte tien jaar lang in diverse managementfuncties in de financiële sector. In 2009 maakte ze de overstap naar de volkshuisvesting, waar ze op dit moment als zelfstandig adviseur werkzaam is. 


Francis Nijenhuis is vormgever. Ze studeerde modevormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Constatijn Huygens te Kampen en begon daarna Galerie GA in Amsterdam. Sinds 1999 werkt ze als freelance modeontwerpster, webdesigner, vormgever en illustrator.

Social Media

Volg ons op facebook.
Volg ons op instagram.

Vrijwilligers

We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het runnen van de campsite. Ben je gastvrij? Spreek je Engels? Kun je zelfstandig werken en ben je in juni, juli en augustus een paar weken vrij? Mail ons! :)