Contact

UrbanCampsite Amsterdam

Wil je meer informatie?
Stuur ons een mail:

info[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]urbancampsiteamsterdam.com

Of bel:

Annette van Driel
Tel +31(0)6 140 411 84

Francis Nijenhuis
Tel +31(0)6 234 60 571

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bereikbaar

Openbaar vervoer
UrbanCampsite is gelegen naast het treinstation Science Park. Bus 40 en 240 stoppen voor de deur. Op 10 minuten lopen vindt u tram 9 en bus 41. UrbanCampsite evenals alle andere lokaties binnen en buiten Amsterdam zijn dus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.
Bij Annette en Francis kun je altijd terecht voor informatie over de stad en de omgeving.

Auto
Alle autowegen naar Amsterdam komen uit op de rondweg rond Amsterdam: de ring (A10). Houd op de ring Amsterdam (A10) oost aan en neem afslag Watergraafsmeer/S113 (Ring Oost). Rijd de Middenweg op richting centrum. Na ongeveer 500 meter bij de stoplichten rechtsaf de Kruislaan op. Na 400 meter rijdt u onder NS-station Amsterdam Science Park door en kruist u de Carolina MacGillavrylaan. U bent nu op Science Park Amsterdam. Wanneer u bij de stoplichten rechtdoor rijdt treft u aan uw rechthand Café Polder. UrbanCampsite ligt achter cafe Polder.

Wanneer uw navigatiesysteem Sciencepark niet kent kunt u als alternatief "Kruislaan 300" invoeren.

Uw auto kunt u parkeren in P1, P3 of P7. De kosten zijn € 2,40 per uur. Ook kunt u een dagpas kopen. Op onze website vindt u een kaart met locaties. Het aantal plekken is echter beperkt. U kunt ook gebruik maken van P+R, dus parkeren buiten de ring, voor zeer lage tarieven. Vanaf daar kom je met het OV bij de campsite. Zoek op het internet naar P+R Zeeburg voor meer informatie.

Pers

Neem voor meer informatie en/of fotomateriaal contact op met Annette van Driel.

Download persbericht

Tel +31(0)6 140 411 84

of mail.

Wie zijn wij?

Annette van Driel is econoom. Ze werkte tien jaar lang in diverse managementfuncties binnen de financiële sector tot ze in 2009 de overstap maakte naar de volkshuisvesting. Ze is op dit moment werkzaam alszelfstandig adviseur binnen de volkshuisvesting.

Francis Nijenhuis is vormgever. Ze studeerde modevormgeving aan de Hogeschool voor de Kunsten Constatijn Huygens te Kampen en begon daarna Galerie GA in Amsterdam. Sinds 1999 werkt ze als freelance modeontwerpster, webdesigner, vormgever en illustrator.

Social Media

Volg ons op facebook.
Volg ons op instagram.

Vrijwilligers

Van de zomer zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons helpen bij het runnen van de campsite. Ben je gastvrij? Kan je zelfstandig werken. Spreek je engels? Ben je een paar weken vrij in de maanden mei, juni, juli, aug of sept?

Mail ons?